IB ÖĞRENCİLERİMİZ ENGELLİLER ENTEGRE YÜKSEKOKULUNDA

NEWS

IB ÖĞRENCİLERİMİZ ENGELLİLER ENTEGRE YÜKSEKOKULUNDA

Farkındalığı arttırmak amacıyla 3 Aralık Engelliler Günü kapsamında okulumuz 11. sınıf IB öğrencileri ile Anadolu Üniversitesi Engelliler Entegre Yüksekokulu öğrencileri ile bir araya gelerek öncelikle Engelliler Entegre Yüksekokulu ve "İşitme Engelli Olmak" konusu hakkında konuştu, bilgiler edindi. Daha sonra oradaki öğrencilerle birlikte Yılbaşı temalı seramik çalışması yapan öğrencilerimiz çalışma sonunda katılım belgelerini aldı. Toplamda 14 öğrencinin yer aldığı etkinliğin sonunda ortaya çıkan keyifli çalışmalar için emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

IB ÖĞRENCİLERİMİZ ENGELLİLER ENTEGRE YÜKSEKOKULUNDA Detay

OTHER NEWS

MUTLU YILLAR!

MUTLU YILLAR!

Yeni umutların yeşerdiği, başarılı, sağlıklı ve mutlu bir yıl geçirmeniz dileğiyle... Mutlu Yıllar!

DISCOVERY
TÜRKİYE ÇEVRE EĞİTİM VAKFI OKULLARDA ORMAN PROGRAMI

TÜRKİYE ÇEVRE EĞİTİM VAKFI OKULLARDA ORMAN PROGRAMI

Türkiye Çevre Eğitim Vakfı Okullarda Orman programı kapsamında koordinatör öğretmenlerimiz Fulya Töre ve Nevin Kurt önderliğinde yapılan, Kasım ve Aralık ayı etkinliklerimizi gerçekleştirdik.

DISCOVERY
"SHOW ME YOUR BEST DANCE" FİNALİ BÜYÜLEDİ

"SHOW ME YOUR BEST DANCE" FİNALİ BÜYÜLEDİ

Geleneksel dans yarışmamız "Show Me Your Best Dance" 26 Aralık Salı günü gerçekleştirilen final etabı ile son buldu. 2, 3, 4 ve 6. sınıflardan ön elemeleri başarıyla geçen toplam 22 dans grubu, hünerlerini sergiledi. Müzik tercihi, kostüm seçimi, senkronizasyon ve koreografi üzerinden puan toplayan gruplar, izleyenlere keyifli anlar yaşattılar. Jüri üyelerinin puanlamaları sonrasında derecelendirme şu şekilde gerçekleşti;

DISCOVERY

CONTACT US

CONTACT FORM

Yeni Yol