GELENEK BOZULMADI! GENÇ YÜZÜCÜLERİMİZDEN ARKA ARKAYA 4. ŞAMPİYONLUK

NEWS

GELENEK BOZULMADI! GENÇ YÜZÜCÜLERİMİZDEN ARKA ARKAYA 4. ŞAMPİYONLUK

Okulumuz yüzme takımları, rekorlarına bir yenisini daha ekledi. Genç Kız takımımız kendi kategorisinde üst üste 4. kez Eskişehir Şampiyonu olurken; Genç Erkek takımımız da üst üste 2. kez şampiyon olarak büyük bir başarıya imza attı.
21-23 Kasım tarihleri arasında, Yenikent Olimpik Yüzme Havuzunda gerçekleştirilen, MEB Okul Sporları Gençler Yüzme İl Birinciliği Müsabakalarında Yeni Yol Okulları yüzücüleri kürsüden inmedi!
Genç Kızlar Takım, Genç Erkekler Takım ve Ferdi Yarışmacı olarak katılan toplam 18 sporcumuz; ????22 Altın, ????19 Gümüş, ????10 Bronz olmak üzere toplamda 51 madalya toplayarak organizasyondan başarı ile ayrıldılar.
Başta sporcularımız olmak üzere; bu gurur tablosunda emeği geçen ailelerini, kulüplerini, antrenörlerini tebrik ediyoruz. Baş antrenörümüz Aybars Sawiş'e ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz Gizem Öztürk'e teşekkür ediyor; 12-14 Ocak tarihlerinde gerçekleştirilecek Türkiye Grup Elemelerinde ilimizi ve okulumuzu temsil edecek ekiplerimize başarılar diliyoruz.
GELENEK BOZULMADI! GENÇ YÜZÜCÜLERİMİZDEN ARKA ARKAYA 4. ŞAMPİYONLUK Detay

OTHER NEWS

MUTLU YILLAR!

MUTLU YILLAR!

Yeni umutların yeşerdiği, başarılı, sağlıklı ve mutlu bir yıl geçirmeniz dileğiyle... Mutlu Yıllar!

DISCOVERY
TÜRKİYE ÇEVRE EĞİTİM VAKFI OKULLARDA ORMAN PROGRAMI

TÜRKİYE ÇEVRE EĞİTİM VAKFI OKULLARDA ORMAN PROGRAMI

Türkiye Çevre Eğitim Vakfı Okullarda Orman programı kapsamında koordinatör öğretmenlerimiz Fulya Töre ve Nevin Kurt önderliğinde yapılan, Kasım ve Aralık ayı etkinliklerimizi gerçekleştirdik.

DISCOVERY
"SHOW ME YOUR BEST DANCE" FİNALİ BÜYÜLEDİ

"SHOW ME YOUR BEST DANCE" FİNALİ BÜYÜLEDİ

Geleneksel dans yarışmamız "Show Me Your Best Dance" 26 Aralık Salı günü gerçekleştirilen final etabı ile son buldu. 2, 3, 4 ve 6. sınıflardan ön elemeleri başarıyla geçen toplam 22 dans grubu, hünerlerini sergiledi. Müzik tercihi, kostüm seçimi, senkronizasyon ve koreografi üzerinden puan toplayan gruplar, izleyenlere keyifli anlar yaşattılar. Jüri üyelerinin puanlamaları sonrasında derecelendirme şu şekilde gerçekleşti;

DISCOVERY

CONTACT US

CONTACT FORM

Yeni Yol